Már több cikkünkben kiderült, hogy szinte minden járműnek segítséget tud nyújtani a Gaintop motortisztító technológiája. Kamionokat, mezőgazdasági járműveket és személygépjárműveket is tisztábbra varázsol ez a módszer.

Viszont, akik autózással kapcsolatos szervizt üzemelnek, azoknak egy plusz lehetőséget biztosít az, ha partnerként működnek együtt. Ez azért is fontos, mert ilyen jellegű igény esetén ajánlás helyett az ügyfelet szélesebb skálán lehet kiszolgálni. Kiegészítő bevételi forrást is generál a hozzáadott érték mellé.

Ráadásul mivel zöld módszerről van szó, így ezzel a korszerű, környezetbarát fejlesztéssel a reputációja is növelhető egy szerviznek. A technológia elsajátításában az anyacég mindent biztosít, ráadásul mivel az országban csak elvétve használják még a gépeket, így területi egyeduralmat is lehet szerezni. Délnyugat-Magyarország például még nagyon kiaknázatlan J

Azért is fontosak az ilyen fejlesztések, mert az EU-ban egyre szigorúbbak az előírások az autókkal kapcsolatban a káros anyag kibocsátás szempontjából. Nem utolsó sorban pedig egy nagyon gyors szolgáltatásról van szó, ami az upsell marketing részét képezheti. Sőt, ennek kiépítéséhez nincs szükség építészeti és logisztikai változtatásokhoz.

Képek és információk forrása:
www.tisztamotor.hu
www.productivity501.com